Nieuws

Op deze pagina worden nieuwe features, statuswijzigingen en bugfixes weergegeven.

03 november 2010 om 18:16 Nieuw Affiliate Programma beschikbaar

Voor iedereen die extra inkomen op internet wil verdienen biedt Masterwebtools nu een nieuwe mogelijkheid. Wordt wederverkoper van Masterwebtools. Promoot de Internet Marketing producten van Masterwebtools en ontvang een aantrekkelijke commissie voor elke verkoop. Om de wederverkopers zo goed...
Lees meer >

23 september 2010 om 21:40 De website van Masterwebtools is geheel vernieuwd!

De geheel vernieuwde website van Masterwebtools is ONLINE. Op deze nieuwe website kun je genieten van de rijkere designfilosofie met Merkbeleving, Productenetalage en Relevant Informatie. Tegelijkertijd zijn er voor jou ook direct een aantal nieuwe product functies beschikbaar. Het Nieuwsbrief...
Lees meer >

08 oktober 2009 om 00:36 RSS Feed functie RSS Feed functie

Er is nu een RSS Feed button beschikbaar in de footer. Hiermee zijn de statuswijzigingen, bugfixes en nieuwe features van Masterwebtools te volgen in een RSS reader.
Lees meer >

22 september 2009 om 09:06 Beveligde login via HTTPS Beveligde login via HTTPS

Vandaag is er een SSL certificaat geïnstalleerd waarmee er op Masterwebtools ingelogd wordt via een beveiligde gecodeerde verbinding. Hierdoor is het niet mogelijk om uw inloggegevens af te luisteren.
Lees meer >

05 oktober 2009 om 22:18 Heb je tips? Heb je tips?

Op elke pagina van Masterwebtools is rechtsonderin een tip-knop gekomen. Heb je een verbetering, aanvulling, opmerking of een compliment laat het ons weten!
Lees meer >